Over mij, contact & tarieven

Over mij 

Tijdens mijn rechtenstudie (HBO Rechten) en loopbaan merkte ik dat de behoefte naar praktisch juridisch advies in heldere taal steeds sterker werd onder de medemens. Ook zag ik in levende lijve toen al hoe gemakkelijk heel veel juridische vraagstukken en werkzaamheden door (HBO) juristen in plaats van advocaten praktisch werden opgepakt. Dit deed mij besluiten verder te gaan als jurist en zichzelf daarnaast in te zetten om deze ‘nieuwe’ juristen een plek te geven in de vooral door advocaten geregeerde juridische wereld. Door mijn jarenlange werkervaring binnen de (semi-) overheid, in het bedrijfsleven en als freelance jurist werd het hoog tijd mijn kennis te delen met andere ondernemers. En zo kwam Gwenny Titulaer Juridisch Advies in de wereld.

Als zelfstandig ondernemer weet ik als geen ander hoeveel tijd er gaat zitten in de randzaken. Graag neem ik de juridische zaken van jou als (kleine) ondernemer en/of zzp’ er dan ook over zodat jij weer zorgeloos kunt ondernemen.

Ik help je om een geschil te voorkomen en anderzijds op te lossen door gesprekken aan te gaan, te corresponderen en/of door je de juiste juridisch tools aan te reiken.

Je kunt denken aan:
– opstellen van contracten en advies (denk aan huur,- arbeid,- opdracht,- en licentiecontracten)
– algemene voorwaarden
– privacyverklaring, cookiestatement, datalekken, verwerkersovereenkomst
– auteursrecht, intellectueel eigendom
– onbetaalde facturen
– schadeclaims

Verder adviseer ik je over je rechten en plichten in een concrete situatie en om een eventueel conflict zoveel mogelijk in de kiem te smoren. Want voorkomen is natuurijk nog altijd beter dan genezen.

Neem gerust een kijkje op mijn website en neem vrijblijvend contact met mij op mocht je (juridische) vragen hebben. Ik help graag of het nu om een (enkele) juridische vraag gaat of een langdurig project.

Contact

Gwenny Titulaer Juridisch Advies – Gwenny Moonen-Titulaer

E-mail: gwenny@ge-mek.nl.  

Bellen of stuur een sms/appje: 0622037358

Ik verwerk je contactgegevens enkel om je vraag te kunnen beantwoorden en in het kader van mijn dienstverlening. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, verwijs ik je graag naar mijn privacyverklaring (in de footer van mijn website).

Tarieven

Wees gerust ik vraag niet de hoofdprijs maar sta juist voor toegankelijke en betaalbare tarieven. Klik op onderstaande link voor mijn tarieven:

Juristo menukaart tarieven 2024