Hello world!

Mijn naam is Gwenny en ik ben onder meer een praktisch ingestelde (HBO) juriste die niets liever doet dan zaken uitpluizen en adviseren tot in de puntjes. Naast mijn passie voor het recht, ben ik administratief sterk en houd ik van schrijven (blogs, juridisch advies maar ook over diverse persoonlijke onderwerpen). Dit werk, tevens hobby, zou ik het liefst nog meer met elkaar willen combineren zodat mijn kwaliteiten zo nog meer tot z’n recht komen.

Deze website heb ik opgericht om mijn blogs, kennis en ervaringen te delen met de wereld. Waar ik schrijf ‘ons’ bedoel ik mijzelf en collega-juristen waar ik mee samenwerk. Zo werk ik al jaren samen en voor HBO Juristen evenals met MAAT Juridische diensten. Kijk daarom gerust rond en neem contact met mij op mocht je (juridische) vragen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.